Νωρίτερα φέτος είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι η Apple θα προχωρήσει σε ένα rebranding του περίφημου Apple ID, το οποίο το γνωρίζουμε με αυτήν την ονομασία εδώ και πάνω από 20 χρόνια. Η αλλαγή αυτή έγινε επίσημη πλέον και υποδεχόμαστε το Apple Account. Η εταιρεία επιβεβαίωσε την αλλαγή μέσα από το επίσημο blog της, με την επωνυμία «Apple Account» να είναι αυτή που θα χρησιμοποιείται στο εξής με την έλευση των iOS 18, iPadOS 18, macOS Sequoia και watchOS 11.

Με τις κυκλοφορίες των iOS 18, iPadOS 18, macOS Sequoia και watchOS 11, το Apple ID μετονομάζεται σε Apple Account για μια συνεπή εμπειρία σύνδεσης σε όλες τις υπηρεσίες και τις συσκευές της Apple και βασίζεται στα υπάρχοντα διαπιστευτήρια του χρήστη.

Υπάρχουν ακόμη ορισμένα σημεία όπου παραμένει προς το παρόν η επωνυμία Apple ID, όπως η σελίδα σύνδεσης Apple ID στο διαδίκτυο. Η μετάβαση στο «Apple Account» θα έχει πιθανότατα ολοκληρωθεί μέχρι τη στιγμή που το iOS 18 και οι άλλες ενημερώσεις λογισμικού θα κυκλοφορήσουν στις τελικές εκδόσεις τους αργότερα μέσα στη χρονιά.

[Apple]

Πηγή

Προηγούμενο άρθροΤο entry-level smartphone για τον καθένα